Сливница

Отбор Дата Резултат
Академик-ПУ - Сливница 01.10.2023 28 : 28
Сливница - Васил Левски 07.10.2023 32 : 24
Свиленград - Сливница 22.10.2023 23 : 28
Етър 64 - Сливница 12.11.2023 40 : 33
Сливница - Бяла 19.11.2023 30 : 25
Сливница - Академик-ПУ 03.12.2023 29 : 25
Васил Левски - Сливница 10.12.2023 24 : 25
Сливница - Свиленград 28.01.2024 26 : 31
Сливница - Етър 64 04.02.2024 37 : 35
Бяла - Сливница 11.02.2024 41 : 28