Левски (Левски)

Отбор Дата Резултат
Левски - Фрегата 23.09.2023 28 : 29
Шумен 61 - Левски 30.09.2023 38 : 28
Левски - НСА 07.10.2023 34 : 33
Чардафон - Левски 21.10.2023 35 : 26
Левски - Добруджа 11.11.2023 28 : 33
Локомотив - Левски 18.11.2023 39 : 20
Левски - Осъм 25.11.2023 27 : 34
Спартак - Левски 09.12.2023 38 : 19
Фрегата - Левски 20.01.2024 34 : 28
Левски - Шумен 61 27.01.2024 20 : 39
НСА - Левски 03.02.2024 33 : 30
Левски - Чардафон 18.02.2024 31 : 32
Добруджа - Левски 02.03.2024 42 : 31
Левски - Локомотив 10.03.2024 29 : 36
Осъм - Левски 23.03.2024 34 : 22
Левски - Спартак 30.03.2024 28 : 25