Левски – Спартак

Левски – Локомотив

Левски – Чардафон

Левски – НСА

Шумен 61 – Левски

Левски – Фрегата

Левски – Добруджа

Левски – Фрегата

Левски – Локомотив

Левски – Шумен 61