Сливница
Бяла
Дата Време Лига Сезон
20.11.2022 14:00 "А" РХГ - Жени 2022 - 2023
Отбор Първо полувреме Второ полувреме Резултат
Сливница 15 15 30
Бяла 21 17 38

Местоположение

Арена Сливница
Спортен комплекс Сливнишки герой, Сливнишки герой, Сливница, Софийска, 2200, България