Сливница
Бяла
Дата Време Лига Сезон
19.11.2023 14:00 "А" РХГ - Жени 2023 - 2024
Отбор Първо полувреме Второ полувреме Резултат
Сливница 12 18 30
Бяла 14 11 25

Местоположение

Арена Сливница
Спортен комплекс Сливнишки герой, Сливнишки герой, Сливница, Софийска, 2200, България