Доброволци за ЕП по плажен хандбал 2024

Скъпи хандбални приятели,

През изминалите няколко сезона Българска федерация по хандбал реализира значителен брой домакинства на различни международни прояви както в зала, така и на плажа. За всяко едно от тях родната централа получи изключително високи оценки от своите партньори в лицето на Европейската и Световната хандбални федерации. Оценки, които не биха били възможни без участието на огромна част от Вас – хората обичащи хандбала и позитивните емоции, които ни носи любимият спорт! Различните роли, в които влязоха нашите доброволци, както и самоотвержеността на всеки от тях, допринесоха за реализацията на всеки един шампионат.

Сега пред Българска федерация по хандбал стои поредното предизвикателство – организацията и провеждането на Европейското първенство за юноши и девойки до 16 години (04-07 юли) и квалификацията за ЕП мъже и жени (11-14 юли), които ще се проведат във Варна. В тази връзка отново се обръщаме към всички Вас, заредени с енергия и желание млади хора, които имат желание да станат част от това грандиозно събитие на позициите секретар, времеизмервач и статистик.

Изискванията към желаещите са познания в хандбалната игра и грамотност по английски език.

Българска федерация по хандбал ще покрие пътните разходи, настаняването и изхранването на всички доброволци за целия период.

Освен хандбалните емоции по време на двата шампионата, в периода между тях всички доброволци ще имат време и възможност да се насладят и на една морска ваканция.